пʼятницю, 8 червня 2018 р.

ЛІТНІЙ ТАБІР


Хай струни святково бринять знову й знову,
І радість не гасне в юних серцях,
Промінчиком сонця торкне веселково
                                                               І щастю дитини не буде кінця

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.
Щороку в Южненській ЗОШ І-ІІІ ступенів Парафіївської селищної ради працює табір відпочинку «Дзвіночок».
 У таборі діти цікаво проводять свій час. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Наскільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.
Вихователі намагаються створити відпочинок у таборі «Дзвіночок» цікавим та захоплюючим, щоб життя в ньому було нестандартне, креативне, максимально включало рольові ігри,конкурси, змагання.
Дитина - це перш за все творча особистість, яка потребує постійної реалізації своїх задумів і планів. Тільки правильно спланована, з урахуванням потреб дітей у самореалізації робота пришкільного оздоровчого табору може дати можливість цікаво, весело та з користю для здоров'я провести час, позбавити вихованців нудьги та відкрити в собі нові таланти.



Немає коментарів:

Дописати коментар