вівторок, 9 квітня 2019 р.

На заводі Coca-Сola


Сьогодні, навіть маленькі діти знають її смак. Що це? Це найпопулярніший у світі напій –Кока-Кола!
Саме старшокласникам Южненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Парафіївської селищної ради випала нагода не тільки посмакувати,  але і побачити  виробництво відомого  напою, як то кажуть «зсередини».
Вперше напій вигадали в США в Атланті 8 травня 1886 року. Його автором став фармацевт Джон Стіт Пембертон, а назву придумав  його бухгалтер - Френк Робінсон, який своїм каліграфічним почерком написав слова «Coca-Cola».
Сьогодні завод випускає  232 найменувань продуктів, постійно розширюючи свій асортимент.
Учні на екскурсії побачили незвичайні, інтерактивні локації,переглянули корпоративний фільм про компанію, пройшлися цехами Заводу-гіганта: цех з очистки води, цех контролю якості, цех з виробництва тари: пластикових  пляшок, цех з розливу готової продукції в алюмінієві, склянні та  пластикові  пляшки. Виробництво максимально автоматизивано. Там, де раніше потрібні були 100 чоловік, сьогодні  з легкістю працює всього 10. І, звичайно ж, необмежена кількість улюбленого напою – дегустація!
Насамкінець, неперевершену  товариську атмосферу, прекрасний настрій та гарну компанію  створив наш добрий друг Олександр Бабіч.


Немає коментарів:

Дописати коментар